Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Käsestreusel
- 120 g Gruyère, in Stücken
- 100 g Butter, kalt, in Stücken
- 75 g Haferflocken, blütenzart
- 100 g Mehl
Spinat und Fertigstellung
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 900 g Spinat, gehackt, TK, noch gefroren
- 150 g Frischkäse Kräuter der Provence (z.B. Bresso)
- 100 g Crème fraîche
- 5 g Speisestärke
- ½ TL Muskat, frisch gerieben
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
-
½
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3253 kJ / 777 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 34 g
- Yağ
- 59 g
- Lif
- 7.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porree-Feta-Tarte
2 Std.
Herzhafter Blumenkohl-Kuchen
1 Std. 15 Min
Erbsen-Zucchini-Küchlein
1h
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1 Std. 30 Min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 Std.
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Grünkohltarte
2 Std.
Wirsingtarte
1 Std. 30 Min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Paprika-Feta-Tarte
1h
Spinattorte
1h
Blumenkohl-Flammkuchen
1 Std. 15 Min