Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1257 kJ / 300 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Corvina con ratatouille
45min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 Min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Chicharros al horno con patatas y pimientos
1u. 5min
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos
15min
Bacalao Club Ranero
1h
Bonito a la riojana
50 Min
Centollos con cabrales y sidra
1h
Dorada a la veneciana
55min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 Min