Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de aceitunas negras sin hueso
- 1 cucharada de alcaparras
- 1 tomate maduro
- ½ cebolla (aprox. 120 g)
- 2 - 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de vino blanco
- 2 chicharros limpios en filetes
- 1 pellizco de pimienta molida
- 500 g de agua para el vapor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1257 kJ / 300 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Marmitako para dos
30 min
Sopa de trucha del Órbigo
35 min
Ragú de salmón en salsa de alcaparras
50 min
Bonito a la riojana
50 min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45 min
Sorropotún cántabro con chicharro
40 min
Dorada a la veneciana
55 min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10 min