Cedar-wrapped pork with rosemary

Cedar-wrapped pork with rosemary

4.8 5 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • water for soaking
  • fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
    6 sprigs
  • lemon zest, no white pith
    2 - 3 pieces
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    5 sprigs
  • garlic clove
    1
  • anchovy fillet
    45 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • lemon juice
    2 tsp
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
    2
  • prosciutto
    8 slices

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1327 mg
Protein 62.4 g
Kalori 1530.8 kJ / 364.5 kcal
Yağ 12.3 g
Lif 0.5 g
Doymuş Yağ 3.7 g
Karbonhidrat 0.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...