Cihazlar ve Aksesuarlar
Cedar-wrapped pork with rosemary
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
water for soaking
-
fresh rosemary leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside6 sprigs
-
lemon zest, no white pith2 - 3 pieces
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
anchovy fillet45 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
lemon juice2 tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves2
-
prosciutto8 slices
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1327 mg
Protein
62.4 g
Kalori
1530.8 kJ /
364.5 kcal
Yağ
12.3 g
Lif
0.5 g
Doymuş Yağ
3.7 g
Karbonhidrat
0.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Barbecue
102 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 dk
Yoghurt and jalapeño dressing
10 dk
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 dk
Pistachio cheesecakes with mango
2sa 30 dk
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1sa 15 dk
Tuna empanadas
2sa
Tandoori chicken
1sa 35 dk
Pork and gravy with red wine cabbage
1sa 10 dk
Texas-style lovely legs
4sa
Korean Bo ssam
29sa 20 dk
Korean barbecue pork with rice salad
40 dk
Cider-brined pork chops with apple dressing
2sa 20 dk