Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Protein
- 62.4 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Garlic prawns
25min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Pork fillet with mustard
35min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5h 15min