![Cedar-wrapped pork with rosemary Cedar-wrapped pork with rosemary](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/479c123d-95a6-4aec-ab20-6f3999bc82b5/Derivates/dc7f5bcd-20ec-4c35-80b8-648a8c133e0f.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- water, for soaking
- 6 sprigs fresh rosemary, leaves only from 1-2 sprigs, 4 sprigs set aside
- 2 - 3 pieces lemon zest, no white pith
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 45 g anchovy fillets
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 tbsp apple cider vinegar
- 2 tsp lemon juice
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 2 pork fillets (approx. 420 g each), cut into halves
- 8 slices prosciutto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1530.8 kJ / 364.5 kcal
- Protein
- 62.4 g
- Karbonhidrat
- 0.5 g
- Yağ
- 12.3 g
- Doymuş Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 1327 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spiced garlic prawns and calamari
15min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Barbecued pork ribs
26sa 15 dk
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40 Min
Parmesan baskets with goat's cheese mousse
1 godz. 15 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Asian beef salad with peanut dressing
30 min.
Turmeric fish
30 min.
Traditional cocktail sauce
5min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min