Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Cabbage rolls
- 10 savoy cabbage leaves, large
- 200 g long grain rice
- 1000 g water
- 120 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 100 g carrot, cut into pieces (1-2 cm)
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g butter
- 250 g chicken breast fillet, cut into pieces (3-4 cm)
- 200 g pork mince
- 2 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tomato sauce
- 100 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 30 g butter
- 800 g canned tomatoes
- 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tip)
- ½ tsp sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper, to taste
- 2 tsp cornflour
- ½ tsp raw sugar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 1246.3 kJ / 297.9 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Karbonhidrat
- 38.5 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.9 g
- Lif
- 8.8 g
- Sodyum
- 712.2 mg
Alternatif tarifler
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1h 20min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Savoury potato bundt
1 Std. 55 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 godz. 30 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 Std. 15 Min
Meatloaf with red sauce
1 Std. 15 Min
Orange-brined turkey
29h 45min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Vienna sausages with split pea soup
1h 10min
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min
Sauerkraut soup
50min