Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no pith
- 16 oz kabocha squash, diced (¼ in.), divided
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 1 tsp dried sage
- 1 tsp salt
- 10 oz Arborio rice
- 2 oz dry white wine
- 28 oz water
- 1 heaping tbsp vegetable stock paste
- 2 oz crème fraîche
- fresh sage leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1387 kJ / 332 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 11 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
White Bean and Pumpkin Soup
35 Min
Sausage Stuffed Kabocha
2h 45min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Zucchini and Bacon Risotto
35 Min
Caramelized Onion and Goat Cheese Tarts
1 Std.
Risotto with Spinach and Peas
30 Min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 Std. 10 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Cornbread Pie
1h 25min
Golden Beet Gazpacho
50 Min
Cauliflower and Date Tagine
55 Min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min