Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ½ oz prosciutto
- 3 ½ oz Parmesan cheese, in pieces
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh mint, leaves only
- 2 ½ oz shallots, in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 4 ½ oz pearl barley, washed and drained
- 17 ½ oz water
-
1
heaping tsp vegetable stock paste
veya 1 vegetable stock cube - ½ tsp fresh ground pepper, plus extra to season, to taste
- ½ tsp curry powder
- 10 ½ oz cherry tomatoes (red, yellow and orange), halved
- 3 ½ oz celery, sliced (¼ in.)
- 1 ½ oz arugula leaves
- salt, to season, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1540 kJ / 368 kcal
- Protein
- 17 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 18 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 7 g
- Sodyum
- 568 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mediterranean Farro Salad
1h 35min
Greek Lentils and Rice
40 min
Split Pea Soup
1h 25 min
One-Pot Barley and Vegetables
1h 10min
Lentil Moussaka
2h 20min
Grisons Barley Soup
55min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Asparagus with Cashew Cream
20min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Southwest Quinoa
40 min