Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sugo all'amatriciana
- 120 g di guanciale a tocchetti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- pecorino grattugiato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 35.2 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne classiche
2 Std.
Pasta al forno classica
1 Std. 30 Min
Lasagne al forno
2 Std. 30 Min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1sa 15 dk
Mini corone di riso con ragù alla boscaiola
1 Std. 10 Min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1 godz. 45 min
Orecchiette integrali con pomodori, bacon e cipolle
30 Min
Torta di patate e mais
1 godz. 50 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1 Std.
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Quiche svuotafrigo
40 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min