Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di peperoni verdi a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di patata a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 8 fettine di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 7322 kJ / 1750 kcal
- Protein
- 66.3 g
- Karbonhidrat
- 306.1 g
- Yağ
- 37.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Trippa alla trasteverina
45 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Pasta integrale fagioli e cozze
1 godz.
Cozze ripiene alla pugliese
1 Std. 25 Min
Polpetti all'inferno
40min
Polpetti affogati
45 min
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Polenta con funghi e salsiccia
1h 30min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1 godz.
Pappardelle al ragù di agnello
1 godz.
Fagioli con le cotiche
1h 45min
Zuppa di baccalà
1 godz.