Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 26.5 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tagliatelle ai funghi
1h
Risotto alla castellana
35 min.
Fusilli ai peperoni e pancetta
40 min.
Tortiglioni risottati salsiccia e funghi
35 min.
Penne risottate funghi e speck
40 min.
Farfalle risottate alla boscaiola
40 min.
Tagliatelle mediterranee
35 min.
Rigatoni capricciosi
1h
Penne pisellini, funghi e speck
30 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min.
Fusilli tricolore
30 Min
Fusilli alle cozze piccanti
55min