Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di porro a listarelle
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 350 g di funghi finferli freschi, puliti e a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna da cucina
- 320 g di pasta secca tipo bavette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2322 kJ / 555 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Karbonhidrat
- 60.6 g
- Yağ
- 26.5 g
- Lif
- 4.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Orecchiette con ragù di salsiccia
1 Std.
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Farfalle ai quattro formaggi
25min
Spaghettini ai peperoni
50min
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti alla "Norma"
1 Std. 30 Min
Rigatoni capricciosi
1 Std.
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min