Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 300 g di patate, pelate e a dadini (1 cm circa)
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi chiodini, puliti
- 320 g pasta fresca tipo garganelli
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1723 kJ / 412 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 69.8 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pappardelle spinaci e cipollotti
40min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Carciofi romani gratinati
45min
Orecchiette alle cime di rapa e vongole
4h
Spaghetti alla carbonara
30min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Spaghetti alla "Norma"
1 Std. 30 Min
Orecchiette ai broccoli
2 Std. 40 Min