Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 canocchie, lavate sotto acqua corrente fredda
- 8 gamberoni giganti freschi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 8 scampi, lavati sotto acqua corrente fredda
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di pomodoro
- 50 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 8 fettine di pane
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 6929 kJ / 1656 kcal
- Protein
- 103.6 g
- Karbonhidrat
- 24.6 g
- Yağ
- 35.4 g
- Lif
- 20.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 Std. 5 Min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 dk
Linguine ai gamberoni
30min
Pepata di cozze
55 dk
Brodetto di Fano
1h
Filetti di cernia con salsa al pomodoro
1h
Zuppa di pesce tradizionale
1sa 30 dk
Seppioline al vino bianco
25min
Cozze al vino bianco
40min
Insalata di mare
1sa 30 dk
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min