Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 250 g de puerro (solo la parte blanca) en rodajas finas
- 2 dientes de ajo laminados
- 300 g de escarola limpia en trozos
- ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 461 kJ / 110 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 2.7 g
- Yağ
- 10.3 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coliflor salteada para dos
25min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Salteado de chipirones con kale
30 Min
Broccolini crujiente con salsa de ajos
15min
Acelgas en adobillo
40 Min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Estofado de berenjena picante
30 Min
Acelgas y ajetes con huevos
40 Min
Berenjenas al ajillo
50 Min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30 Min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45min
Espinacas con patatas
30 Min