![Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse) Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B8675238-98D1-4732-8048-12265B27AE00/Derivates/cd7253a7-a7a8-4146-86b0-8617719dd65b.jpg)
Uyumlu sürümler
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 tranches de pain de mie blanc
- 500 g d'eau
- 6 œufs de ferme
- 150 g de feuilles de blettes
- 50 g de persil frais
- 2 gousses d'ail
- 4 glaçons (pour fixer la chlorophylle)
- 40 g de beurre
- huile de friture
- 70 g de farine de riz
- 2 blancs d'œufs battus
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2013 kJ / 485 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 38 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon au citron
15 dk
Légumes croquants, boulettes de chèvre
40min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1sa
Asperges en sabayon, œuf mariné au soja
3h 40min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2 Std.
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Risotto de céleri aux coquillages et haddock (Laurent Clément)
1sa 15 dk
Filet de veau, polenta crémeuse au parmesan
1 Std. 10 Min
Asperges, riz au parmesan et sabayon au citron
1 Std. 10 Min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1sa
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1sa