Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g tinned anchovies (approx. 6 fillets)
- 25 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 2 garlic cloves
- 10 g lemon juice
- 10 g olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless
- 150 g dry white wine
- 150 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2558.3 kJ / 611.5 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Karbonhidrat
- 1.2 g
- Yağ
- 48.5 g
- Doymuş Yağ
- 20.6 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 238 mg
Alternatif tarifler
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef Meatballs (Soutzoukakia) with Tomato Rice
1h
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Chicken in Yoghurt
1h
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14u. 50min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Italian Crusted Lamb
5h
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min