Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinasyon
- 1 limonun kabuğu, sarı kısımları
- 2 diş sarımsak
- 10 - 20 g taze zencefil, kabukları soyulmuş
- 2 dal kişniş yaprağı
- 100 g yoğurt
- ½ tk toz zerdeçal
-
1
tk toz tatlı kırmızı biber
veya toz acı kırmızı biber - 20 g limon suyu
- 6 somon fileto, derisiz, kılçıksız (tanesi yakl. 150 g)
Kişnişli Mayonez
- 30 g kişniş yaprağı (yaklaşık 1 demet)
- ½ - 1 yeşil acı biber, parçalara bölünmüş
- 150 g mayonez
- 1 limon, suyu
- ½ tk kimyon
- 1 - 2 tutam tuz
- tuz
- karabiber
- 1 - 2 salatalık, şerit halinde kesilmiş, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1591.2 kJ / 380.3 kcal
- Protein
- 31 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Yağ
- 24.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 78.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piña Colada
15min
Karamel Şekerlemesi
2 Std.
Domates Soslu Patatesli Balık
50min
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 Std.
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Brownie
50min
Domatesli Nohutlu Pankek
40min
Kabak Lazanya
45min