
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinasyon
- 1 limonun kabuğu sarı kısımları
- 2 diş sarımsak
- 10 - 20 g taze zencefil kabukları soyulmuş
- 2 dal kişniş yaprağı
- 100 g yoğurt
- ½ tk toz zerdeçal
-
1
tk toz tatlı kırmızı biber
veya toz acı kırmızı biber - 20 g limon suyu
- 6 somon fileto, derisiz, kılçıksız (tanesi yakl. 150 g)
Kişnişli Mayonez
- 30 g kişniş yaprağı (yaklaşık 1 demet)
- ½ - 1 yeşil acı biber parçalara bölünmüş (isteğe bağlı)
- 150 g mayonez
- 1 limon suyu
- ½ tk kimyon
- 1 - 2 tutam tuz
- tuz
- karabiber
- 1 - 2 salatalık şerit halinde kesilmiş, servis etmek için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 380.3 kcal / 1591.2 kJ
- Protein
- 31 g
- Yağ
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 7.3 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 78.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1sa 25 dk
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Değerlendirme yok
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5 dk
Körili Mercimek ve Buharda Balkabağı
1sa 15 dk
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 dk
Minestrone İtalyan Sebze Çorbası
45 dk
Biber Soslu Hindi Köftesi
55 dk
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1sa 10 dk
Limon, Maydanoz ve Dereotu Aromalı Somon (vakumda pişirme)
1sa 40 dk
Gravyer Peyniri Dolgulu Somon Köftesi ve Salata
1sa 5 dk
Meksika Fasulyeli ve Sebzeli Kinoa Salatası
30 dk
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk