
Cihazlar ve Aksesuarlar
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only1 sprig
-
eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)1
-
salt plus extra for sprinkling¼ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing25 g
-
garlic clove1
-
tomato paste2 tsp
-
Tabasco® sauce1 - 2 dashes
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
cherry tomatoes250 g
-
sugar1 pinch
-
tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)300 g
-
toast4 slices
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Kalori
492.9 kcal /
2070.1 kJ
Protein
20.8 g
Yağ
33.4 g
Karbonhidrat
24.5 g
Lif
7.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar

Plant to Plate
120 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda