Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh

Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh

3.3 12 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 40 dk
4 portions

Malzemeler

  • fresh mint leaves only
    2 sprigs
  • fresh basil leaves only
    1 sprig
  • eggplant (approx. 400 g), cut into pieces (approx. 2 cm)
    1
  • salt plus extra for sprinkling
    ¼ tsp
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    25 g
  • garlic clove
    1
  • tomato paste
    2 tsp
  • Tabasco® sauce
    1 - 2 dashes
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • cherry tomatoes
    250 g
  • sugar
    1 pinch
  • tempeh (marinated or plain), cut into thin slices (approx. 5 mm)
    300 g
  • toast
    4 slices

Besin Değeri şuna göre 1 portion

Kalori 492.9 kcal / 2070.1 kJ
Protein 20.8 g
Yağ 33.4 g
Karbonhidrat 24.5 g
Lif 7.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100.000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...