Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Marinade
- 1000 g pork shoulder, boneless, cut in pieces (5 cm)
- 150 g onions, sliced
- 300 g dry red wine, full-bodied
- 2 bay leaves
- 4 sprigs fresh thyme
- 3 sprigs fresh rosemary
- 1 celery stalk, sliced (2 cm)
- 8 cloves
- 6 garlic cloves, lightly crushed
- 12 black peppercorns
- 1 Tbsp juniper berries, lightly crushed
Stew
- 5 Tbsp olive oil
- 200 g chorizo, sliced (5 mm)
- 1 Tbsp tomato purée
- 2 tsp plain flour
- 20 g dried porcini mushrooms
- 100 g red vermouth
- 350 g water, boiling
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- ½ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 70 g cooked, peeled chestnuts, halved
- 1 Tbsp unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, thinly sliced
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1633 kJ / 391 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Karbonhidrat
- 9.9 g
- Yağ
- 23.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sautéed Pork with Cider
55 min
Lentil and Bacon Soup
8h 55min
Beef Goulash Soup
1h 15 min
Brodet (Fish stew)
1h 15 min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Chicken Étouffée
45 min
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Beef Bourguignon
1h 30min
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Smoky Pork and Beans
3 Std.
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min