![Arroz Persa con eneldo y granada Arroz Persa con eneldo y granada](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/96f0e862-ae50-4fe0-81da-20a97bc4e7b0/Derivates/57d01e6f-a0c0-474c-a2d4-19602198716c.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g de eneldo fresco
- 1000 g de agua
- 1 cdita de sal fina
- 350 g de arroz basmati
- 400 g de chícharos, frescos
- 1 cdita de hebra de azafrán
- 30 g aceite vegetal
- 200 g queso feta, desmoronado
- 50 g semillas de granada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1656 kJ / 395 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 min.
Sopa de frijoles Toscana
50 min
Sopa de garbanzos (Revithia)
1h 40 min.
Caldo loco huasteco
1 godz.
Minestrone
45min
Arroz Boliviano
45min
Samosa (empanadas vegetarianas)
1 godz. 30 min
Sopa de frijol bayo con cilantro
30 min.
Sopa de cebada perla y hongos
50 min
Sopa de elote
35 min
Salsa pomodoro
40 Min
Lasaña vegetariana
1 godz.