Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quenelles nature, comté et épinards
45min
Lasagne chèvre-courgette
1h
Cannelloni aux blettes
1 godz. 5 min
Tarte aux asperges et chèvre frais
1h 20 min
Tatin d'aubergine
1 godz. 5 min
Gratin de polenta à l’italienne
55min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1h 15 min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20 min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Gratin de potiron aux châtaignes
1h 10min
Gratin de courge
1h