![Gratin de ravioles, céleri et poireaux Gratin de ravioles, céleri et poireaux](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DE1EF30A-7AC0-4C49-984B-62F3FAF9B5B2/Derivates/44cac369-a055-4834-a5c0-37c5799a2a05.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gratiné de cannelloni au vert
1u. 45min
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1 Std. 15 Min
Polenta au beaufort et jambon ibérique
15 Min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 Std.
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Polenta aux champignons et à la mozzarella
30 Min
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Gratin de polenta à l’italienne
55 min
Gratin de brocoli au parmesan
1 godz. 5 min