Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g de beaufort
- 200 g de céleri-rave
- 75 g de poireau, en rondelles
- 500 g d'eau
- 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 2 plaques de ravioles du Dauphiné
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1058 kJ / 252 kcal
- Protein
- 12 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 14 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Galettes de chou-fleur au fromage
45 Min
Gnocchi au brocoli et bleu
40 Min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1 Std. 10 Min
Quenelles nature, comté et épinards
45 Min
Gratin de blettes
1 Std.
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1 Std. 15 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Lasagne chèvre-courgette
1 Std.
Gratin de potiron aux châtaignes
1 Std. 10 Min