Gratin de ravioles, céleri et poireaux
TM5 TM6

Gratin de ravioles, céleri et poireaux

4.3 (93 değerlendirme)

Malzemeler

  • 20 g de beaufort
  • 200 g de céleri-rave
  • 75 g de poireau, en rondelles
  • 500 g d'eau
  • 35 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 2 plaques de ravioles du Dauphiné

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1058 kJ / 252 kcal
Protein
12 g
Karbonhidrat
19 g
Yağ
14 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler