Risotto aux carottes et bleu de Gex

Risotto aux carottes et bleu de Gex

3.7 57 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • 250 g de carottes coupées en morceaux
  • 70 g d'échalotes coupées en deux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 100 g de vin blanc sec
  • 650 g d'eau
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 100 g de fromage type bleu de Gex, coupé en morceaux

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 366.5 mg
Protein 11.5 g
Kalori 1962 kJ / 466 kcal
Yağ 16 g
Lif 3.3 g
Doymuş Yağ 6.3 g
Karbonhidrat 64.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi

Bunları da beğenebilirsiniz...