Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1701 kJ / 409 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 28 g
Alternatif tarifler
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 Std. 30 Min
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Courge spaghetti façon carbonara
1 Std. 15 Min
Lasagne de courgette
1 Std. 25 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1 Std.
Purée de carottes
30 Min
Fondue de poireaux
25 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1 Std. 20 Min
Purée panais potiron
45 Min