![Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/95A6668D-446D-496B-BB7F-3101718AC5EF/Derivates/a89381de-4700-4332-a427-b54db28f5ffb.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de ricotta
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ zeste de citron râpé bio
- du sel
- 250 g d'épinards frais, équeutés
- 30 g de beurre demi-sel
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- poivre moulu
- 20 g de pignons de pin grillés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1222 kJ / 294 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchis aux poires, noix de pécan et gorgonzola
1 Std. 20 Min
Croquettes de céréales au beaufort
50 Min
Tarte au chou romanesco et roquefort
1u. 15min
Gnocchi au brocoli et bleu
40min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1 Std. 10 Min
Œufs cocotte à la florentine
50 Min
Poireaux façon salade Caesar
40min
Champignons farcis au gorgonzola
55 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
Gratin de brocoli au parmesan
1 Std. 5 Min
Lasagne aux épinards et à la ricotta
1u. 15min