Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de ricotta
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ zeste de citron râpé bio
- du sel
- 250 g d'épinards frais, équeutés
- 30 g de beurre demi-sel
- 400 g d'eau
- 4 œufs
- poivre moulu
- 20 g de pignons de pin grillés
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1222 kJ / 294 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs cocotte à la fondue de poireau
40 min
Grenadier (poisson de roche), tombée de chou rouge aux chorizo et raisins
45 min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30 min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 min
Œufs cocotte à la florentine
50 min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45 min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Clafoutis aux épinards et aux pignons
1h 10 min
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45 min
Gratin de ravioles, céleri et poireaux
1 Std. 5 Min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
Courges butternut rôties, quinoa et fromage de chèvre
1 Std. 25 Min