Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 aubergines de taille moyenne
- 15 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel
- 500 g d'eau
-
600
g de dos de cabillaud, découpé en pavés
veya 600 g de poisson blanc, découpé en pavés - 1 gousse d'ail
- 30 g de pignons de pin (isteğe bağlı)
- 5 brins d'aneth frais
- le jus d'1/2 citron jaune
- 200 g de feta, coupée en dés
- 2 c. à café de concentré de tomate
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de chapelure
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1659.5 kJ / 398.5 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 21.5 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Courgettes à la farce marine
1h 15min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Gratin de poireaux au maquereau fumé
1h
Thon mariné et courgettes au thym
45 Min
Poivron farci à l'indienne
45 Min
Papillote de raie aux olives, tomates et câpres
35min
Merlan aux poireaux
30 Min
Aubergine farcie
1 Std. 5 Min
Brandade de lieu à la patate douce
1h
Courgette façon pizza
40min
Daurade à l'ail
40min
Lasagne courgettes, aubergines et tomates
1h 15min