Cihazlar ve Aksesuarlar
Sun-dried tomato tartare
Hazırlık 10 dk
Toplam 15 dk
4 portions
Malzemeler
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Protein
3.8 g
Kalori
421.4 kJ /
100.4 kcal
Yağ
1.6 g
Lif
5 g
Karbonhidrat
14.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Plant to Plate
120 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4sa 20 dk
Vegan Cheese Wheel
1sa 50 dk
Sage and buckwheat stuffing balls
1sa 10 dk
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 dk
Mixed mushroom pâté
1sa 25 dk
Harissa sauce
10 dk
Broccoli burgers with radish salsa
1sa
Vegan butter
8sa 5 dk
Blue cheese tofu dressing
5 dk
Vegan walnut and black bean burger
4sa 40 dk
Muhamara dip
5 dk
Cauliflower buffalo bites
35 dk