
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Korean barbecue sauce and pork
- 80 g water
- 1 tsp AU cornflour, with wheat
- 2 garlic clove
- 1 red chilli, long trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 3 cm ginger, fresh root peeled
- 40 g soy sauce
- 50 g rice vinegar
- 60 g brown sugar
- 350 - 400 g pork tenderloin trimmed (see Tips)
Rice salad
- 100 g white cabbage cut into pieces (5 cm)
- 1 - 2 bunches Asian greens (approx. 200 g), stems and leaves separated
- 250 g rice, white, type jasmine
- 900 g water
- 1 tsp salt plus extra to season
- 2 egg (from chicken) lightly beaten
- black pepper, ground to season
- 130 g bean sprout, fresh
- 1 red pepper cut into matchsticks
- 2 - 3 sprigs coriander, fresh leaves only, for garnishing
- 1 - 2 tsp sesame seed, black
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 468.3 kcal / 1966.8 kJ
- Protein
- 35.8 g
- Yağ
- 5.3 g
- Karbonhidrat
- 66.3 g
- Lif
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Sodyum
- 1464.7 mg