Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g di bulbo di finocchio a tocchetti, le cime con le barbe
- 10 foglie di basilico fresche
- 20 g di mandorle pelate
- 50 g di olive verdi denocciolate
- ½ spicchio di aglio
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1200 g di acqua
- 320 g di pasta secca tipo ruote
- 100 g tonno affumicato a listerelle
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2633.8 kJ / 629.5 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Karbonhidrat
- 58 g
- Yağ
- 36.8 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Trofie yogurt e gamberetti
20 Min
Pasta sfiziosa
30 Min
Fettine di pollo con olive e pistacchi
45 Min
Carbonara vegetariana
30 Min
Involtini tricolore al cartoccio
45 Min
Pennette ai legumi e tocchetti di pollo
55min
Tagliatelle mele e speck
1 Std.
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2 godz. 20 min
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Bulgur ai gamberetti
45 Min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 Min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 Min