Cihazlar ve Aksesuarlar
Pumpkin Cannelloni with Sage and Ricotta
Hazırlık 35 dk
Toplam 2sa 15 dk
6 portions
Malzemeler
Pumpkin Filling
-
butternut squash, unpeeled, cut in thick wedgespumpkin unpeeled, cut in thick wedges1000 - 1350 g
-
olive oil for drizzling
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch½ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
ricotta cheese250 g
-
medium egg1
-
ground nutmeg½ tsp
Sage Cream Sauce
-
shallots halved2
-
garlic cloves2
-
fresh sage leaves to taste3 - 4 sprigs
-
olive oil plus 0.5 Tbsp and extra for greasing30 g
-
unsalted butter diced50 g
-
plain flour70 g
-
whole milk550 g
-
white wine100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh lasagne sheets (approx. 250 g)6
-
walnut halves80 g
-
fresh sage leaves8 - 10
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
1231.4 mg
Protein
28 g
Kalori
2874.1 kJ /
686.9 kcal
Yağ
40.1 g
Lif
6.3 g
Doymuş Yağ
16 g
Karbonhidrat
55.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Squash
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Honeycomb
Değerlendirme yok
Creamy Feta Dip
5 dk
Allergen-friendly Chicken Stock Paste
45 dk
Pickled Red Onions
1sa 50 dk
Plum Clafoutis
1sa 15 dk
Number Cake
2sa
Guinness® Bread
1sa 45 dk
Thai watermelon salad
50 dk
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2sa 10 dk
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Değerlendirme yok
Egg and Onion
25 dk
Frozen coconut Margarita
6sa 5 dk