Spätzle with Mushroom Cream

Spätzle with Mushroom Cream

4.3 4 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions

Malzemeler

  • mixed dried mushrooms
    30 g
  • fine sea salt plus 1 tsp
    1 Tbsp
  • plain flour
    300 g
  • medium eggs
    3
  • whole milk
    150 g
  • sunflower oil
    30 g
  • water plus extra for cooking spätzle
    90 g
  • double cream
    300 g
  • vegetable stock paste, homemade (see tip)
    ½ heaped tsp
    ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • furikake seasoning, homemade (isteğe bağlı)
    4 tsp

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 631.3 mg
Protein 11.7 g
Kalori 1686.9 kJ / 403.2 kcal
Yağ 12.7 g
Lif 2 g
Doymuş Yağ 7 g
Karbonhidrat 59.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...