Cihazlar ve Aksesuarlar
Spätzle with Mushroom Cream
Hazırlık 20 dk
Toplam 30 dk
4 portions
Malzemeler
-
mixed dried mushrooms30 g
-
fine sea salt plus 1 tsp1 Tbsp
-
plain flour300 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil30 g
-
water plus extra for cooking spätzle90 g
-
double cream300 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade (see tip)½ heaped tsp
-
furikake seasoning, homemade (isteğe bağlı)4 tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
631.3 mg
Protein
11.7 g
Kalori
1686.9 kJ /
403.2 kcal
Yağ
12.7 g
Lif
2 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
59.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
5 Ingredients
70 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1sa 35 dk
Beetroot Carpaccio with Burrata
1sa 25 dk
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 dk
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 dk
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35 dk
Aurore Sauce (Tomato Béchamel)
15 dk
Shakshuka
50 dk
Cheddar and Stilton Soufflé Omelette
20 dk
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 dk
Kanelbullar - Swedish Cinnamon Buns
2sa 30 dk
Aubergine and Lentil Salad
40 dk
Pumpkin Risotto
45 dk