Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cottura dei fagioli
11h
Piselli in umido
1 godz. 10 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min
Fagioli rossi in umido
1 godz. 20 min
Zuppa di verdure
30 min
Minestrone
45 min
Radicchio in saor
3h 45min
Fagioli alla contadina
35 min
Fagioli in umido
1 godz. 30 min
Lenticchie e riso con cipolle (Mujadarrah)
1h 5min
Zuppa gitana
1h
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6h 20min