Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di acqua
- 80 g di cipolla in quarti
- 500 g di fagioli borlotti freschi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 2 spicchi di aglio a metà
- 5 filetti di acciuga sotto sale
- 100 g di aceto di vino rosso
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 900 kJ / 215 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 19.5 g
- Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di ceci e rosmarino
1h
Zuppa di verdure
30 min
Insalata di fagioli e cipolla di Tropea
45 min
Broccoli in salsa di ceci
40 Min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12 Std. 10 Min
Jota triestina
2h
Cottura dei fagioli
11h
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20min
Fagioli in umido
1h 30 min
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Piselli in umido
1h 10 min
Ceci in umido
1h 30 min