Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di acqua
- 600 g di baccalà ammollato e dissalato e a pezzi
- 400 g di latte
- 40 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2088 kJ / 499 kcal
- Protein
- 40.2 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 21.9 g
- Lif
- 2.7 g
Alternatif tarifler
Baccalà alla veneziana con polenta
1h 45min
Focaccine di castagne con mousse di baccalà e pomodori secchi
3h 30min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Baccalà alla Soutelo
30 min
Baccalà gratinato
1 godz.
Baccalà alla Veracruz
1 godz.
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà alla ligure
1 godz.
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 godz.
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Baccalá alle olive
25 min