Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di pecorino Romano a pezzi
- 30 g di semolino di grano
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1000 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
veya 1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 602 kJ / 144 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minestra di pasta, fagioli e acciughe
30 min
Minestra di riso e ceci
30 min
Minestra di farro e ceci
1h 10min
Pasta e fagioli cannellini
40 min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Zuppa di castagne
1h
Zuppa montanara
1h
Minestra di patate
50min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Polenta
1h
Pasta e fagioli
50min
Zuppa di latte
30 min