Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Carote al Marsala
25min
Sformatini al cotechino
30 min
Pesce finto
7h 5min
Polenta concia alla valdostana
1h 40min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Cocotte persi pien
1h
Quiche di patate e cipolle
55min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40 min
Peperoni alla piemontese
55min
Semolino dolce
1h
Fonduta
8 Std. 20 Min