Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g di acqua
- 1000 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 200 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 cucchiaini di sale
- maionese, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 941 kJ / 225 kcal
- Protein
- 14.4 g
- Karbonhidrat
- 22.4 g
- Yağ
- 8.7 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2 Std.
Involtini di prosciutto
35 min
Flan di cavolfiore
45 Min
Sformatini di verza e mortadella
1hod. 30min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Girelle alle nocciole con crema alla crescenza e prosciutto crudo
8 Std.
Riso in torta verde
1hod. 30min
Pesce finto
7h 5 min
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 Min
Polpettone fagiolini e patate
1hod. 30min
Polpettone di tonno
35 min