Filetto di manzo a bassa temperatura

Filetto di manzo a bassa temperatura

4.1 18 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
  • 2000 g di acqua
  • 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
  • 1 cucchiaino olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 25.6 g
Kalori 728 kJ / 174 kcal
Yağ 7.5 g
Karbonhidrat 1.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...