Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 800 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 400 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi + q.b.
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 pizzico di cannella in polvere (isteğe bağlı)
- 1 uovo
- 250 g di Fontina a fette (2-3 mm circa)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 1263 kJ / 302 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Karbonhidrat
- 28.5 g
- Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 1.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta al forno classica
1h 30 min
Sformato di patate e ricotta
1h 30 min
Torta di pane salata
55 min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2 godz. 45 min
Tortino di formaggio, cipolla e mais (Sopa Paraguaya)
1h 10 min
Rustico con uova e stracchino
1h
Pasta al forno bianca (senza glutine)
55 min
Lasagne all'amatriciana
2h
Torta salata di pane
45 min
Quiche svuotafrigo
40 min
Plumcake al cocco
55 min
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2h