Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti (1 cm)
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di faraona, a pezzi
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 10 g di brandy
- 30 g di brodo di carne
-
400
g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
veya 400 g di funghi porcini surgelati a fette - 4 pomodori ciliegino a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coniglio in umido
1 Std. 25 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min
Coniglio ai funghi
1 Std. 10 Min
Faraona al vino rosso
1 Std. 30 Min
Coniglio stufato
1 Std. 10 Min
Coniglio all'appetitosa
1 Std. 10 Min
Cinghiale in umido
1h 45min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Cinghiale ai frutti di bosco
26 Std.
Coniglio alla ligure
3 Std. 20 Min
Arrosto di vitello con carciofi
1 godz. 5 min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min