Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate ed asciugate
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti (1 cm)
- 80 g di cipolle a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di faraona, a pezzi
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe + q.b.
- 10 g di brandy
- 30 g di brodo di carne
-
400
g di funghi porcini freschi, puliti e a fette
veya 400 g di funghi porcini surgelati a fette - 4 pomodori ciliegino a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1381 kJ / 330 kcal
- Protein
- 44.5 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 2.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Roastbeef in salsa indiavolata
1h 20min
Arrosto di vitello con carciofi
1sa 5 dk
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio ripieno ai carciofi
1h 40 min.
Capriolo alla valdostana
1h 45min
Coniglio alla mediterranea
50 min
Coniglio alla ligure
3h 20 min
Ossibuchi agli asparagi
1小时 30 分钟
Faraona al vino rosso
1小时 30 分钟
Anguille in umido
40min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Coniglio in umido
1 godz. 25 min