Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g de blancs de poulet, en morceaux
- 1 échalote, coupée en 4
- 1 c. à café de baies roses
- 2 pincées de piment d'Espelette
- 10 feuilles de persil plat frais
- sel
- poivre moulu
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 100 g de mascarpone
- 45 g de pistaches, décortiquées et non salées, réserver 10 pistaches pour la cuisson
- 1 branche de romarin frais
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1434 kJ / 341 kcal
- Protein
- 48 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 24 g
Alternatif tarifler
Terrine de poisson
1 Std.
Terrine bressane
24h
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24 Std. 20 Min
Terrine de volaille pistache-citron
24h
Rillettes de porc au cidre
2 Std.
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Chutney d'ananas
35min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pâté de campagne au foie gras
48 godz.
Rillettes de porc tradition
12 godz.