Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauce mayonnaise
10 Min
Œuf poché sauce meurette
1 Std.
Parmentier de sanglier aux pleurotes
15 godz.
Œufs mollets en robe de noix
30 Min
Œufs mimosas à la sardine
35 Min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 Min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35 Min
OCTOBRE Gâteau de foie blond de Bresse et écrevisse - Eric Robert
2 Std.
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40min
Harengs marinés, pommes à l'huile
12 godz.
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min