Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Œufs mimosas à la sardine
35 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Jus de tomate
5 Min
Entrée : huîtres en écume de lard
55 min
Fricassée de chanterelles, sauce ciboulette
30 min
Cervelle de canuts
12h
Œufs de caille en gelée d'herbes
2u. 30min
Petits choux aux escargots
1 Std. 20 Min
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2 Std. 35 Min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40 min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Foie gras de canard
72 godz.