Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g d'eau
- 18 œufs de caille
- 100 g de lardons
- 200 g de vin rouge
- 90 g d'oignon, coupé en deux
- 25 g de beurre doux
- 1 c. à café de fond de veau déshydraté
- 15 g de farine de blé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1522 kJ / 363 kcal
- Protein
- 19.3 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 21.3 g
- Lif
- 2.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Endives au jambon
1h 15min
Cervelle de canuts
12h
Œufs cocotte à la florentine
50 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Œuf poché sauce meurette
1h
Asperges sauce mousseline
1h
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2h 30min
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Poireaux vinaigrette
35 min