Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de farine
- 100 g de beurre demi-sel froid, en cubes
- 1 c. à soupe d'eau
- 600 g d'endives (6)
- 75 g de sucre en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 40 g de noix décortiquées
- 100 g de fromage à pâte persillée (bleu), type fourme d'Ambert
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1720 kJ / 411 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 23 g
Alternatif tarifler
Tartelette boudin-pomme façon tartelette au chocolat
1 godz. 45 min
Tarte au navet et au cantal
1 godz. 30 min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de fenouil au chèvre
1 godz. 5 min
Tourte aux blettes
13h
Tatin d'endives
1h 20min
Tarte de Savoie au chou
1 godz. 30 min
Farci charentais
2 godz.
Tarte au chou romanesco et au roquefort
1h 10min
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Salade de chou romanesco, poire et roquefort
25 min
Chou-fleur en soufflé
55 min