Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 25 g de beurre
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1960 kJ / 465.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Risotto aux morilles
45min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min
Risotto aux cèpes
30 Min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Velouté de pleurote au jambon cru
45min
Ravioles sauce au foie gras
40 Min
Risotto (Escale gourmande)
30 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Aligot
40 Min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 Min
Ecrasé de pomme de terre à la truffe
30 Min
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min