
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de parmesan coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais équeutés
- 25 g de beurre
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g d'oignon coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 650 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 465.8 kcal / 1960 kJ
- Protein
- 13 g
- Yağ
- 16.8 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Lif
- 3.2 g