![Risotto aux trompettes-de-la-mort Risotto aux trompettes-de-la-mort](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6C03F56-EE44-4388-BD5E-5EE5B084CC67/Derivates/f899a96e-9a5b-4444-a318-863109fbf996.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 3 brins de persil frais, équeutés
- 25 g de beurre
- 250 g de trompettes-de-la-mort fraîches
- 80 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1960 kJ / 465.8 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 61.8 g
- Yağ
- 16.8 g
- Lif
- 3.2 g
Alternatif tarifler
Risotto aux cèpes
30 min
Tortilla aux pois gourmands
45 dk
Velouté de cèpe et châtaigne
35 min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12 godz.
Risotto de printemps
55 min
Risotto aux morilles
45 dk
Risotto parfumé aux herbes
30 min
Menu veggie - Risotto forestier aux pignons
1h
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 min
Risotto (Escale gourmande)
30 min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 dk