Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g di barbabietole cotte a pezzi (2-3 cm)
- 1 scalogno in quarti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di orzo perlato
- 80 g di vino bianco secco
- 900 g di brodo vegetale
- 125 g di stracchino a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Minestra finocchi, orzo e farro
1h
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Orzotto con ceci e verdure
30 min
Zuppa di farro e castagne
1h 10 min
Farro alle carote con frittata
50 min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50 min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1h
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Zuppa d'orzo e fagioli
50 min