Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 foglie di salvia fresca piccole, lavate
- 50 g di gherigli di noci
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di porri a pezzi
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 120 g di farro (cottura 10 minuti)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1942.5 kJ / 464.3 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Karbonhidrat
- 45.7 g
- Yağ
- 28.3 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 5.3 g
- Sodyum
- 859.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa al profumo di curcuma
1sa
Minestra di farro, cavolo nero e salsiccia
1h 5min
Minestra finocchi, orzo e farro
1sa
Zuppa di baita
45 dk
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 dk
Orzotto con ceci e verdure
30 dk
Minestra di cereali e ceci
45 dk
Minestrone d'orzo
1sa
Minestra di farro e ceci
1 Std. 10 Min
Zuppa di farro e fagioli
1sa
Zuppa d'orzo e fagioli
50 dk