Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g manteiga
- 450 g alho-francês cortado em rodelas
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 750 g água
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 2 cubos de caldo de legumes - 1 pitada de pimenta
- 180 g leite
- 100 g natas
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 923 kJ / 220.6 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Karbonhidrat
- 21.4 g
- Yağ
- 14.2 g
- Doymuş Yağ
- 8.8 g
- Lif
- 2.4 g
- Sodyum
- 45.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de feijão encarnado com abóbora
30 Min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 Min
Creme de couve-flor
45min
Sopa de grão com alho-francês
45min
Sopa de couve e batata
50 Min
Sopa de curgete com cebolinho
40 λεπτ.
Sopa de alho-francês e nabiças
45min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Sopa de brócolos e rúcula
40 λεπτ.
Sopa de alface
35 Min
Creme de espinafres
40 λεπτ.
Creme de abóbora e hortelã
40 λεπτ.