Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bacalhau
- 150 g sobras de pão partido em pedaços
- 100 g leite
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 400 g curgete cortada em pedaços
- 400 g bacalhau fresco s/ pele e s/ espinhas cortado em pedaços
- ½ c. chá de sal
Béchamel
- 300 g leite
- 60 g farinha
- 30 g azeite extra virgem (0,2% acidez)
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 450 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 19 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bacalhau com espinafres e cenoura e Creme de curgete e cenoura
1h
Bacalhau espiritual
50min
Bacalhau espiritual
50min
Lasanha de peixe
1 godz. 5 min
Empadão de bacalhau com camarão e espinafres
1h 10min
Not bacalhau com natas
30min
Empadão de javali
13h
Bacalhau espiritual da Sena
1h 35 min
Bacalhau com “natas”
50min
Lasanha de atum e espinafres
1h 15 min
Bacalhau com natas
40min
Bacalhau à comadre
1h 10min