Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 800 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 250 g queijo ricota esfarelado
- 500 g atum em lata escorrido
- 1500 g leite
- 80 g manteiga
- 150 g farinha
- 500 g placas de lasanha frescas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3062 kJ / 733 kcal
- Protein
- 40 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de atum
1h 10min
Lasanha de salmão e camarão
1h 30min
Lasanha vegetariana
1 Std. 15 Min
Bacalhau espiritual
50min
Lasanha
1h 30min
Lasanha
50min
Lasanha de peixe
1h 5min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Lasanha de atum
1h
Lasanha de frango e espinafres
1h 40min
Canelones de salmão
1h
Bacalhau com espinafres e cenoura
50min