Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon
- 3 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de pomme de terre
- 1 botte de cresson frais
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de pain de campagne
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 998 kJ / 239 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Soupe de panais et cresson
40min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3h 35min
Velouté de cresson à la brousse
35min
Velouté de cresson à l'orange
35min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 Min
Velouté de fanes de radis, magret et riz soufflé
50 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Soupe de céleri-rave et haddock
45min
Potage au poireau
30min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25min