Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon
- 3 gousses d'ail
- 20 g de beurre
- 100 g de pomme de terre
- 1 botte de cresson frais
- 1 cube de bouillon de légumes
- 500 g d'eau
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 tranches de pain de campagne
- 3 c. à soupe d'huile de tournesol
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 998 kJ / 239 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 17 g
- Yağ
- 16 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Potage Saint-Germain
45 min
Velouté de cresson à l'orange
35 min
Potage au poireau
30 min
Soupe poireaux-pommes de terre au fenouil
40 min
Velouté d'asperges blanches et cerfeuil
3 Std. 35 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 min
Velouté de cresson à la brousse
35 min
Velouté d'endive
35 min
Soupe de céleri-rave et haddock
45 min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40 min