Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La chantilly au foie gras
- 200 g de foie gras de canard cuit
- 400 g de crème liquide, 30% m.g. min. très froide
Le velouté de champignons
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 700 g de champignons de Paris frais, coupés en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 6 pincées de fleur de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1817 kJ / 440 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 5.3 g
- Yağ
- 43.2 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40min
Velouté poireaux-pommes de terre au saumon fumé
45 min
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20min
Crème de lentilles au lard
3h 10min
Velouté de champignons et noisettes XXL
40min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Velouté de butternut, bacon et comté
35min
Velouté de mâche aux Saint-Jacques
45 min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1 godz. 15 min
Velouté d'asperge
30 min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min