Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 20 g de beurre demi-sel
- 800 g de chou-fleur, détaillé en bouquets
- 1 cube de bouillon de légumes
- 700 g d'eau
- 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 50 g de lait
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 396 kJ / 95 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 6.8 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Velouté de chou-fleur au curry
35 min
Soupe de laitue
35 min
Velouté de champignons
20 min
Crème de courgette au bleu
25 min
Potage Saint-Germain
45 min
Velouté poireau-curry à la pointe de miel
35 min
Crème de brocoli aux noisettes
1h
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55 min
Crème de petits pois
40 min
Crème de chou-fleur
40 min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 min
Velouté d'épinards au chèvre
35 min