Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g d'eau
- 700 g de céleri-rave, coupé en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 819 kJ / 197 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 8.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Purée aux trois racines
45min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Purée panais potiron
45min
Purée de céleri
25 dk
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55 dk
Soupe de panais à la cannelle
45min
Purée céleri-pomme
45min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Velouté de topinambour
45min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40min
Purée de panais et légumes d'hiver
40min
Fanes de radis en velouté et chorizo croustillant
40min