![Sweet and sour pork ribs Sweet and sour pork ribs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8825e279-9ef7-4183-a240-bcc1646389ae/Derivates/081fe095-c1ed-42b5-b92c-fa3f28727115.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g fresh ginger, peeled (see Tips)
- 200 g eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)
- 20 g oil
- 500 - 600 g pork spare ribs, cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)
- 15 g light soy sauce
- 15 g dark soy sauce
- 30 g Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)
- 50 g vinegar
- 20 g raw sugar
- 1 tsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- Besin Değeri
- şuna göre 2 portions
- Kalori
- 7578.2 kJ / 1804 kcal
- Protein
- 121.8 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 133.7 g
- Doymuş Yağ
- 46.9 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 2266 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min.
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Sweet and sour pork
40 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Braised Pork and Egg with Rice
45min
Stir-fry beef bowl
35 min
Chicken and almond stir-fry
30 min.
Pork belly with spring onions
1h 10min