Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Sui mai wrappers
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 egg
Filling
- 3 cm piece fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 6 pieces dried shiitake mushrooms, cut into slices
- 300 g pork mince
- 200 g shrimp (small), peeled (see Tips)
- 6 sprigs fresh coriander, stalks and roots only, roughly chopped
- 1 tsp salt
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp cornflour
- 2 tsp ground white pepper
- 1 ½ tsp sesame oil
- 500 g water
- fish roe, for garnishing (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 342.5 kJ / 81.5 kcal
- Protein
- 6.9 g
- Karbonhidrat
- 7.4 g
- Yağ
- 2.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 0.9 g
- Sodyum
- 187.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dim sum 'Shao mai'
2h
Pork and prawn dumplings
55min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Chinese greens with XO sauce
1u. 50min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Soup dumplings (xiao long bao)
26sa 50 dk
Prawn wontons
2h
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min